Sähköä pyöräilytrikoissa

Välillä tulee vastaan miehiä tosi tiukoissa ja ohuissa pyöräilyasuissa.

Pyysin Jania kaivamaan vyyhdellä olevan johdon trikoiden alta. Miehen saa laukeamaan pyöräilytrikoiden sisään vaikkapa sähköllä. Jani kalu jo hypähteli kun näytin laitteen toimintaa.

Jania onneksi kiinnosti sama asia, eli tiukat pyöräilytrikoot ja sähköstimulaatio.

Palaan hetkeksi ylöspäin nauttimaan huuliesi pehmeästä mausta ja hetken ajan suudelman aikana kielemme löytävät toisensa tavalla, joka enemmän muistuttaa ensimmäistä kielisuudelmaa varovaisuudessaan.Tunnen kuinka vartalosi alkaa jännittyä kun huuleni ja kieleni löytävät kauniin napasi. Tunnet kuinka käteni tunnustelevat vartaloasi tarkemmin ja välillä huuleni etsiytyvät käsieni seuraksi. Avaat silmäsi ja ihanasti inahdat orgasmin alkaessa täyttää maailmaasi. Palaan kiduttamaan jälleen klittaasi tällä kertaa työntäen sormen hitaasti sisääsi tunnustelemaan kostunutta reikääsi. En tiedä mitä oikein tapahtui mutta avaat silmäsi rauhallisesti ja olet kuin et olisi nukkunut lainkaan. Nautin pehmeän ihosi mausta ja välillä tunnet kuinka näykkäisen ihoasi hellästi hampaitteni väliin, saaden sinut voihkaisemaan tuosta pienestä ja viattomasta kosketuksesta. Annan sormeni äärettömän hellästi hipaista lämpimänä huokuvaa ihoasi. Väriset huulieni kosketuksesta ja saat vaikerrettua huuliesi välistä värisevän ei sanan. Et arastele hetkeäkään ja vastaat yhtä hellästi huulieni liikkeisiin. Imaisen sen hetkeksi hellästi huulieni väliin saaden vartalosi tärisemään nautinnosta samalla tuoden kätesi painamaan päätäni lujemmin vasten sinua.Hellästi annan hampaitteni näykkäistä sitä saaden vartalosi jo hiukan jännittymään. Nyt kuitenkin tunnet kuinka raotan jalkojasi erilleen päästäen huuleni lähelle herkintä aluettasi.

En tietenkään voinut suoraa myöntää asiaa, mutta kieltäminenkin olisi voinut viedä mahdollisuuteni. Olin hieman ymmälläni. Hitaasti aloin runkkaamaan sormellani villisti ratsastavan Tiinan peppua Pentin silmien edessä. Tiina vastasi. Soitin ovikelloa ja yllätykseni oli suuri kun Pentti tuli puku päällä avaamaan. En nähnyt enää Penttiä portaissa. Hän riisui kylpytakkinsa ja kauniit valkoiset rintaliivinsä. Kullini ei aivan uponnut kokonaisuudessaan Tiinaan, mutta pillun pohja tuntui ihanasti kullin kärkeä vasten.

Kaverin kundi

Sen kädet puristeli mun pakaroita ja sen kovana sykkivä kalu hankasi mun arkaa klitoristani,ja mun oli vaikea uskoa miten nopeasti se oli taas toimintavalmiudessa.

- Äh, mäkin taidan olla saamassa ton flunssan, on lihakset niin kipeenä, Joonas vaikersi ja venytteli niskojaan.

- Sulla on ihanat tissit.. just sopivat, se voihki ja hautasi ensin kasvonsa mun tissivakoon, ennen kuin alkoi imeä ja näykkiä nännejä vuorotellen. Mä laukesin sen kasvoille, voimakkaammin kuin ikinä ja jos Joonas ei olisi ottanut mua kiinni, mä olisin romahtanut lattialle.Sähän olet tainut tehdä tätä ennenkin, Joonas kuiski ja mä nopeutin tahtia. Mä hautasin kasvoni sen niskaan, purin sitä korvanlehdestä ja tein muutenkin kaikkeni tukahduttaakseni nautinnonhuutoni.

Hetken aikaa keinuttiin vielä sylikkäin, mun pilluni pumpatessa loputkin spermat ulos Joonaksen kullista.

- Pöh, ei varmaan Anja tykkäis, vai mitä Anja, nauroin. Joonas painoi mun lantiota tiiviisti itseään vasten ja mäkin saavutin huippuni, yhtä ihanana kuin äskenkin, ellei parempana.

- Voidaan me, ja kaikesta päätellen sä haluatkin tätä, Joonas virnisti, käytti sormiaan mun vaossa ja veti ne kiiltävinä esiin ja imaisi.