Siemennestettä Tuntui Tulevan Ikuisesti.

Painoin ja hieroin sormeani vasten appiukon anusta ja vähitellen hivutin etusormeni tiukan sulkijalihaksen ohitse suolen tiukkaan puristukseen etsien sieltä apen eturauhasta sormellani.

Appi oli ollut koko ikänsä BI ja vasta näin vanhemmalla iällä uskaltautunut kokeilemaan miesten välistä seksiä vaikka kertomansa mukaan anoppi onkin varsin kiimainen pakkaus. Siirryimme takasin löylyhuoneeseen ja appeni kertoessa miten tähän oli tultu.
Muutama satunnaisen kokeilun myötä hän oli vahvistanut itsestään käsityksen bi-henkisenä miehenä ja muutenkin seksuaaliset mieltymykset olivat näitä tuntoja vah

... Read more


Meidän Ulkomaalaisvahvistus Matt Oli Hakenut Kaapistaan Mustan Kumipampun, Voidellut Sen Ja Työnsi Sitä Syvemmälle Kaverinsa Reikään.

Olisin seurannut häntä mihin tahansa, olin täysin hänen lumoissaan. Baarissa oli vähän väkeä, joten hän ehti jutella kanssani hyvin, pyörähtäen välillä täyttämään vakioasiakkaiden tuoppeja. Vanhat Kunnon Päiväkahvit Miehen vartalo oli kiinteä, lihaksikas mutta silti pehmeä. Haluan miehen joka ottaa mitä tahtoo, silloin kun tahtoo, siten kuin tahtoo. Hänen vihreät silmänsä hymyilivät hyväksyvästi kun tilasin yli 12 vuotta vanhaa savuista viskiä.
Mies kumartui suutelemaan rintojani, jotka hän vapautti korsetin kupeista. Hiukseni olivat auki, ja vaaleat luonnolliset kiharani esiintyivät edukseen pubin hämärässä. Käteni

... Read more


Perseeni Oli Hellänä Monta Päivää, Mutta Olin Lopultakin Saanut Miestä Ja Kunnolla.

Imin suonikasta kyrpää ja lopulta se räjähti suuhuni. Hän painoi kasvojani kyrpäänsä kohti ja käski imemään. Tuntui mielettömältä olla siinä ja tuntea miesten himokkaat katseet perseessäni. Olin miehen alla ja sain hänen upeaa elintään!Isännän tahti kiihtyi ja kohta tunsin kuinka kyrpä purki lastiaan sisälleni.

Miehet keskustelivat kuka olisi ensimmäinen ja tulivat siihen tulokseen, että illan Toimittaja Testasi Netin Treffipalvelun isäntä saisi suorittaa korkkauksen.

Perseeni oli hellänä monta päivää, mutta olin lopultakin saanut miestä ja kunnolla. Isäntä veti kalun pois suustani ja siirtyi taakseni. Käännyin katsomaan h&a

... Read more